Logo
Bedrijfsnaam
BCC.nl
Address
Bellsingel 61
1119 NT Schiphol-Rijk
Telefoon
0900-0555
Website
http://www.bcc.nl
E-mail
info@bcc.nl
KvK nummer
33156765

Selectie verfijnen

Prijs: 0 0

Twitter
Twitter icon
Facebook
Facebook icon
Google+
-

Boxen & Speakers kopen bij BCC.nl

Keurmerken

  • Keurmerk Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel.org behartigt de belangen van haar leden, versterkt het imago van en bevordert het vertrouwen in kopen op afstand bij haar doelgroepen. Zij creĆ«ert maximale invloed door de branche op nationaal en internationaal vlak zorgt voor adequate kennis- en informatie-uitwisseling. Voor meer informatie: http://www.thuiswinkelwaarborg.org

Betaalmethodes

  • Betaalmethode iDEAL  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
  • Betaalmethode Rembours  Een rembourszending of verrekenzending is het bezorgen van een brief of postpakket waarbij op het bezorgadres (of bij afhalen op het postkantoor) een bedrag (meestal de kosten van het pakket plus de rembourskosten voor het postbedrijf) contant betaald dient te worden aan het postbedrijf. Zodra het bedrag is betaald, is het bezorgde object eigendom van de ontvanger. De posterijen zorgen er daarna voor dat het bedrag (verminderd met rembourskosten) aan de verzender wordt uitbetaald.

Verzending

Ga direct naar BCC.nl

Per Pagina per pagina
Sorteer op Descending
0 artikel(en) Pagina:

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan jouw criteria, probeer het nog eens.

Geef je mening over deze aanbieder

Beoordeel de webshop BCC.nlBeoordeling

1 Beoordelingen voor BCC.nl 4

Jouw beoordeling toevoegen

4

Top speakers

Auteur: Kees Rieters uit Amsterdam, geplaatst op 06-08-2012

Heb hele mooie harman kardon boxen gekocht bij BCC. Prijs was niet het goedkoopste maar service is uitstekend! Daarom heb ik ze hier gekocht.